kristina ercegović sam svoj gazdaKristina Ercegović rođena je 8. veljače 1976. u Zagrebu. Diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2008. završila Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli. Završila je 2010. NLP Leadership Akademiju, a 2013. i NLP majstorski te Advanced Program in Business.

Osnovala je Herakleu 2002., prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping u sklopu koje je pokrenula i niz inovativnih projekata poput Mystery shopping dana, zatim dodjelu Nagrade za posvećenost kvaliteti usluge te Heraklea Customer Service Akademiju. Herakleu je prodala u ožujku 2012. Mildu dating site je pokrenula 2013. a prodala početkom 2014.

Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Cafea educira i umrežava male poduzetnike, redoviti je predavač na Radilica Kontakt Centar Akademiji, piše blog, članke i čest je gost predavač na konferencijama i fakultetskim predavanjima. Bila je članica i mentorica u Udruzi mladih menadžera YES te članica Hrvatske udruge poslovnih anđela (CRANE).

Uz Veronicu Karlsson koautorica je prve stručne knjige o mystery shoppingu na svijetu, naziva Measuring Management and The Moment of Truth, a sa Sašom Petrom napisala je knjigu – Tajna nestalog kupca. U studenom 2013. u izdanju VBZ-a napisala je Sam svoj gazda – kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima.

Dvaput je dobila MSPA Europe PR and Marketing Award, nagradu za najuspješnije promoviranje mystery shoppinga u Europi u 2004. i 2005. godini.

Dobila je CROMINU nagradu za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer, a u svibnju 2008. dobila je MSPA Hall of Fame Award, priznanje za uspješno promoviranje mystery shoppinga u Jugoistočnoj Europi. Bila je i nominirana za Ženu godine u organizaciji časopisa Zaposlena 2009. godine.

Autorica je dostupna za individualno savjetovanje, radionice i javne nastupe.

Kontakt podaci i sve aktualne informacije su na www.kristinaercegovic.com 

 

Tamo gdje je sve po mom | Kristina Ercegović | TEDxMaksimirWomen